Bedrijfsfeest Almelo

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header

Een bedrijfsfeest is de perfecte mogelijkheid om op een originele manier te werken aan teambuilding, om uw medewerkers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet of bijvoorbeeld om het jaar op een feestelijke manier af te sluiten. Bent u een werkgever in Almelo of omstreken en wilt u graag een bedrijfsfeest in Almelo organiseren? Dan bent u aan het juiste adres bij Lucky Events. Lucky Events heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij weten daarom als geen ander wat er allemaal nodig is voor een geslaagd bedrijfsfeest. Kiest u voor een bedrijfsfeest georganiseerd door Lucky Events, dan zorgen wij voor een geweldige dag waarbij u en uw gasten volledig worden ontzorgd iedereen optimaal kan genieten van het feest.

Neem contact op

Een bedrijfsfeest op locatie in Almelo

Wanneer een bedrijfsfeest wordt georganiseerd is de locatie een belangrijk onderdeel. Bij Lucky Events bieden wij de mogelijk om het bedrijfsfeest te geven op een locatie van Lucky Events. De locaties van Lucky Events zijn eenvoudig te bereiken vanuit Almelo. Ook is het mogelijk om uw bedrijfsfeest te geven op een door u gewenste locatie in Almelo. Wij komen in dat geval graag naar de locatie in Almelo of omstreken voor het organiseren van het feest. Op locatie kunnen wij zorgen voor de aankleding van het feest, het entertainment en de bijbehorende (technische) faciliteiten op de locatie. Op het bedrijfsfeest mogelijk eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben eigen catering in beheer en kunnen daarom ook voor alle hapjes, gerechten en drankjes zorgen. Onze catering bestaat uit kwalitatief uitstekende gerechten die met passie worden bereid, tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer u ervoor kiest om de catering door Lucky Events te laten verzorgen, dan voorzien wij u in alles en wordt u volledig ontzorgd. Wij denken graag samen met u na over alle mogelijkheden voor het bedrijfsfeest en stemmen alles met u af.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Een uniek event met Lucky Events

Naast de organisatie van een bedrijfsfeest in Almelo of omstreken, kunt u bij Lucky Events ook terecht voor de organisatie van ieder ander soort evenement. Lucky Events is onderdeel van multifunctioneel uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen, Overijssel. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van diverse soorten evenementen en feesten. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van een verjaardagsfeest, jubileum. Lucky Events biedt alle ingrediënten om ieder evenement tot een succes te maken. Wij hebben eigen locaties waar een evenement kan plaatsvinden maar ook bieden wij de mogelijkheid om naar een door u gewenste locatie te komen voor het organiseren van een feest. Onze missie is om van ieder evenement een bijzondere en onvergetelijke ervaring te maken. Kunnen wij u hepen bij de organisatie van een feest of evenement? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.