Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

 

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest hoort erbij maar wat moet er gebeuren en waar wordt het bedrijfsfeest gehouden? Op de eigen bedrijfslocatie of liever ergens anders?  Hoe dan ook, u bent bij Lucky Events aan het goede adres.

Kom gezellig bij ons

In ons eigen pand organiseren wij al 45 jaar de meest spectaculaire bedrijfsfeesten. Met zes verschillende zalen maakt het niet uit of er nou 200 of 2000 gasten komen, Lucky is dé plek voor een spetterend en vooral onvergetelijk feest! Alles is naar eigen wens in te vullen voor een bedrijfsfeest op maat waar iedereen nog lang over napraat.

Een bedrijfsfeest op eigen locatie? Dit komt er allemaal bij kijken!

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om een bedrijfsfeest in het eigen bedrijfspand te organiseren. Een feest organiseren kan in een magazijn, fabriekshal of zelfs in de kantine. Als hiervoor binnen geen ruimte is, dan plaatsen we toch gewoon een partytent? In deze blog leggen we uit wat er allemaal bij komt kijken wanneer u een bedrijfsfeest wilt organiseren. Lucky Events organiseert jaarlijks veel feesten op (eigen) locatie, wij denken daarom graag met u mee!

De eerste vraag is natuurlijk of het überhaupt mogelijk is om een bedrijfsfeest in het eigen pand te organiseren. Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking, waarbij we de ruimtes bekijken en direct advies geven over de mogelijkheden. Tijdens het intakegesprek inventariseren we de wensen, wat wij vertalen in een onvergetelijk feestconcept. Ziet u het al voor zich? De eigen fabriekshal omgetoverd tot evenementenlocatie?

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Ieder evenement is maatwerk

Het plan voor uw bedrijfsevenement wordt specifiek voor het bedrijf bedacht en ontwikkeld, want geen enkel bedrijfsfeest is hetzelfde. Gebaseerd op uw doelgroep, de beschikbare ruimte, het profiel van het bedrijf en natuurlijk de eigen wensen en voorkeuren, bedenken wij een uniek belevenisconcept.

Wij zorgen vervolgens voor alles wat nodig is. Van aankleding, techniek en catering tot amusement en natuurlijk de beste artiesten. Lucky Events heeft een groot netwerk in de entertainmentindustrie en daarnaast een uitgebreide toegang tot leveranciers waarbij wij ervoor zorgen dat u nooit teveel betaalt!

Al helemaal zin aan het bedrijfsfeest?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest te bespreken.

Telefoon: 0548-544422
E-mail: events@lucky.nl