Bedrijfsfeest Twente

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header
Wij kennen elkaar misschien nog niet persoonlijk, maar wij maken graag kennis

Aangenaam, wij zijn Lucky Events onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. Al meer dan 45 jaar beleven wij veel plezier aan het organiseren van bedrijfsuitjes, zowel zakelijk als feestelijk, voor 75 of 2000 gasten. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering om zo, samen met jullie, tot het ideale bedrijfsfeest te komen. Wij willen er dan ook voor zorgen dat alle gasten na afloop van het bedrijfsfeest naar huis gaan met een brede lach op het gezicht, vol fantastische herinneringen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Lucky Events in Rijssen!

Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest te bespreken.

Neem contact op

 

Bedrijfsfeest in Twente organiseren bij Lucky Events

Wilt u een leuk bedrijfsfeest organiseren in Twente of bent u op zoek naar een geweldige bedrijfsfeest locatie Twente? Dan verwelkomen we u graag bij Lucky Events!

Lucky Events heeft bij Lucky The Feel Good Provider de beschikking over zes multifunctionele zalen, met ieder een authentiek karakter voor ieder type bedrijfsuitje.

De imposante Fabriek vormt het middelpunt en biedt een decor voor spectaculaire (licht en laser) shows. Het grote podium is uitermate geschikt voor verrassend entertainment. Met een optimale geluidsinstallatie, verrassende lichten, een spectaculair LED scherm, sparkle machines, een confetti blaster en CO2 machines zijn alle showfaciliteiten hier present voor de leukste bedrijfsfeesten, waardoor er meer budget over blijft voor de verdere invulling van het bedrijfsuitje!

De Dance club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en geeft het begrip lounge een nieuwe betekenis. Het is een zaal die perfect ingericht is voor een gezellig bedrijfsfeest. Andere kenmerken van de zaal zijn de hoogteverschillen, diverse licht specials, vele zitmogelijkheden en een grote gezellige bar.

Het Grand Café heeft een stoer en authentiek karakter en is dé locatie voor een ongedwongen gezellige sfeer tijdens uw bedrijfsfeest. Het bruine interieur en de huiselijke inrichting lenen zich perfect voor een gemoedelijk en gezellig bedrijfsfeest voor u en uw collega’s. De aangrenzende Veranda is zeer geschikt voor een receptie, diner of een lezing tijdens uw bedrijfsfeest. De buitenwand is geheel voorzien van grote ramen welke ook nog eens te openen zijn, hierdoor kunt u bij het bedrijfsfeest binnen en buiten gemakkelijk in elkaar laten overlopen.

Op de eerste verdieping bevindt zich de onlangs volledig vernieuwde Luke’s Bar. Luke’s Bar is een geweldige zaal die flexibel ingedeeld kan worden voor allerlei bedrijfsfeesten. Het moderne interieur en het perfecte gebruik van kleurencombinaties maakt Luke’s Bar tot een geschikte zaal voor uw bedrijfsfeest.

Tot slot heeft het Feestcafé de uitstraling van een echt Hollands café. Een sfeervolle zaal met diverse zit mogelijkheden, een gaaf DJ meubel en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Het Feestcafé is een perfecte zaal voor bedrijfsfeesten waar ”gezelligheid” het sleutelwoord is.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Toplocatie voor een bedrijfsfeest

Gaat uw voorkeur uit naar een bedrijfsfeest bij de populairste club van Nederland? Of wilt u liever een bedrijfsuitje organiseren op een andere locatie in Twente? Lucky Events kan ook ingeschakeld worden om bedrijfsfeesten op locatie in Twente te organiseren. Neem contact op met Lucky Events en laat ons uw bedrijf helpen met het organiseren van een geweldig bedrijfsfeest.

Niet alleen de diversiteit maakt Lucky The Feel Good Provider een echte hotspot voor uw bedrijfsfeest Twente. Onze feestlocatie ligt gunstig in Twente en heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf de A1 is het slechts 10 minuten rijden naar onze feestlocatie en u heeft de mogelijkheid om gratis te parkeren op ons terrein. Daarnaast kunt u ook zeer eenvoudig met het openbaar vervoer naar onze locatie, het centraal NS station Rijssen ligt op slechts 3 minuten lopen. Gaat u liever met het hele team in een grote bus naar het bedrijfsfeest? De mogelijkheden bij Lucky Events zijn zeer divers. Graag tot ziens bij Lucky The Feel Good Provider!