Bedrijfsuitje Rijssen door Lucky Events

Bedrijfsuitje-Lucky-Events-Rijssen

Bent u van plan om een bedrijfsuitje in Rijssen te organiseren? Dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres. Lucky Events is een onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. We beleven al meer dan 45 jaar plezier aan het organiseren van bedrijfsuitjes, zowel zakelijk als feestelijk, voor kleine én voor grote gezelschappen. Wij vinden het belangrijk om samen met u een geweldige invulling aan uw bedrijfsuitje te geven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed beeld geven van een bedrijfsuitje in Rijssen wat geschikt bij uw bedrijf past. Wilt u een uniek bedrijfsuitje in Rijssen organiseren en bent u op zoek naar een fantastische locatie? Bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met u mee om uw personeelsfeestje in Rijssen onvergetelijk te maken.

Een bedrijfsfeest als bedrijfsuitje in Rijssen

Wij hebben op onze feestlocatie in Rijssen de beschikking over zes waanzinnige zalen, waar u de mogelijkheden heeft om een bedrijfsfeest als bedrijfsuitje te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een spetterend personeelsfeest, maar ook voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel is het mogelijk om de zalen van Lucky The Feel Good Provider te gebruiken. Wanneer wij uw bedrijfsuitje organiseren, kunnen wij zorgen voor de aankleding, de catering en het entertainment. Onze locatie in Rijssen heeft een gunstige ligging in Twente, een goede bereikbaarheid en een ruime gratis parkeergelegenheid voor uw personeel. Dit zijn slechts enkele voordelen waar u van kunt profiteren als u een bedrijfsuitje in Rijssen organiseert op onze feestlocatie.

Bedrijfsuitje op locatie

Heeft u een externe locatie op het oog waar u graag een bedrijfsuitje zou willen organiseren? Lucky Events kan ook ingeschakeld worden om naast bedrijfsuitjes in Rijssen, een externe locatie elders te organiseren. Neem contact op met Lucky Events en schakel ons in om een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren. Wij ontzorgen u graag in de aankleding, catering en in passend entertainment. Zo kunt u en uw personeel optimaal genieten van het bedrijfsuitje en meedoen met alle activiteiten zonder om te kijken naar bijkomende zaken zoals het eten. Neem contact op met Lucky Events in Rijssen en schakel ons in om een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren.

Bedrijfsuitje-Rijssen-Lucky-Events

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Rijssen organiseren of op een externe locatie? Neem dan gerust contact op met Lucky Events. Maak een vrijblijvende afspraak met ons. het genot van een kopje koffie bespreken we samen alle mogelijkheden die er zijn en welke het best bij uw bedrijfsuitje zal passen. Wij ontzorgen u graag bij het organiseren van een bedrijfsuitje. Dit kan op onze locatie in Rijssen bij Lucky The Feel Good Provider, maar ook op een zelf uitgekozen locatie. Lucky Events organiseert met veel passie een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u.