Bedrijfsuitje Twente

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header

Wij kennen elkaar misschien nog niet persoonlijk, maar wij maken graag kennis.

Aangenaam, wij zijn Lucky Events onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. Al meer dan 45 jaar beleven wij veel plezier aan het organiseren van bedrijfsuitjes, zowel zakelijk als feestelijk, voor 75 of 2000 gasten. Wij geloven in een persoonlijke benadering om zo, samen met jullie, tot het perfecte bedrijfsuitje te komen. Ons doel is dan ook dat alle gasten na afloop van het bedrijfsfeest naar huis gaan met een brede lach op het gezicht, vol fantastische herinneringen. Laat u verassen door de vele mogelijkheden!

Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Neem contact op

 

Bedrijfsuitje organiseren bij Lucky The Feel Good Provider

Wilt u een uniek bedrijfsuitje organiseren in de omgeving van Twente of bent u op zoek naar een geweldige locatie? Dan bent u bij Lucky Events aan het goede adres.

Lucky Events heeft bij Lucky The Feel Good Provider de beschikking over zes multifunctionele zalen, met ieder een eigen karakter voor elk type bedrijfsuitje.

De imposante Fabriek vormt het middelpunt en biedt een decor voor spectaculaire (licht en laser) shows. Het ruime podium is uitermate geschikt voor verassend entertainment. Met een optimale geluidsinstallatie, verassende lichten, een spectaculair LED scherm, sparkle machines, een confetti blaster en CO2 machines zijn alle showfaciliteiten hier al aanwezig voor het perfecte bedrijfsuitje, waardoor er meer budget over blijft voor de verdere invulling van het bedrijfsfeest!

De Dance club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en geeft het begrip lounge een nieuwe betekenis. Een perfect ingerichte zaal voor een bedrijfsuitje, de zaal is voorzien van hoogteverschillen, diverse licht specials, zitmogelijkheden en een grote bar.

Het Grand Café heeft een stoer en authentiek karakter en is dé locatie voor een ongedwongen gezellige sfeer tijdens het bedrijfsuitje. Het bruine interieur en de huiselijke inrichting lenen zich perfect voor een gemoedelijk en gezellig bedrijfsuitje. De aangrenzende Veranda is uitermate geschikt voor een receptie, diner of een lezing tijdens het bedrijfsuitje. De buitenwand is geheel voorzien van grote ramen welke ook nog eens te openen zijn, hierdoor kunt u bij het bedrijfsfeest binnen en buiten eenvoudig in elkaar laten overlopen.

Op de eerste verdieping bevindt zich Luke’s Bar, onlangs volledig vernieuwd. Luke’s  Bar is een schitterende zaal die flexibel is in te delen voor bedrijfsuitjes van uiteenlopende karakters. Het hedendaagse interieur en het perfecte gebruik van kleurencombinaties maakt Luke’s Bar de perfecte zaal voor een bedrijfsuitje.

Tot slot heeft het Feestcafé de uitstraling van een echte Hollandse kroeg. Een gezellige zaal met diverse zitmogelijkheden, een DJ meubel en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Het Feestcafé is een perfecte zaal voor bedrijfsuitjes waar ‘’gezelligheid’’ het sleutelwoord is.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

De beste locatie voor een bedrijfsfeest

Niet alleen de diversiteit maakt Lucky The Feel Good Provider een echte hotspot voor uw bedrijfsuitje. De gunstige ligging in Twente, goede bereikbaarheid en een ruime gratis parkeergelegenheid zijn niet weg te denken voor uw bedrijfsuitje. Vanaf de A1 is het slechts 10 minuten rijden naar Lucky The Feel Good Provider. Daarnaast kunt u ook zeer eenvoudig met het openbaarvervoer naar onze locatie, het centraal NS station Rijssen ligt op slechts 3 minuten lopen. Gaat u liever met het hele team in een grote bus naar het bedrijfsfeest? Wij helpen graag met het vinden van de juiste oplossing.

Wordt dé populairste club van Nederland de locatie voor uw bedrijfsfeest? Of gaat jullie voorkeur uit naar een bedrijfsuitje op een externe locatie? Lucky Events kan ook ingeschakeld worden om personeelsfeesten op locatie te organiseren. Neem contact op met Lucky Events en laat ons uw bedrijf helpen met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.