Bruiloft catering

Kerstbijeenkomst

Of u uw huwelijk in groot of klein gezelschap viert, lekker eten en drinken mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die voor uw bruiloft de volledige catering regelt op basis van uw voorkeuren? Kies dan voor Lucky Events. Wij helpen u graag bij het verzorgen van de catering voor uw bruiloft. Hoe wij dat doen is geheel afhankelijk van uw voorkeuren en wensen. Zo kunnen wij voor u de complete catering voor uw bruiloft uit handen nemen maar kunnen wij ook enkel de hapjes op het huwelijksfeest verzorgen. Wij bepalen samen met u wat bij de gelegenheid past en aan de hand van de grootte van het gezelschap zorgen wij dat er voldoende eten aanwezig zal zijn. Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van catering op bruiloften maar ook op bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere gelegenheden hebben wij de catering verzorgd. U kunt bij ons terecht voor de catering voor iedere soort gelegenheid.

Bruiloft catering van topkwaliteit bij Lucky Events

Voor de catering voor uw bruiloft biedt Lucky Events diverse mogelijkheden. Wij hebben de catering in eigen beheer en werken samen met de beste leveranciers. Wij werken vooral met seizoen- en Twentse producten waarbij hapjes en gerechten met passie en met creativiteit worden bereid. Daarbij vinden wij het van groot belang dat de catering op uw bruiloft geheel aan uw wensen voldoet, daarom stemmen wij alles van tevoren graag met u af. U kunt kiezen voor een Finger Food buffet dat bestaat uit allerlei heerlijke hapjes maar ook is het mogelijk om zelf uw buffet samen te stellen waarbij wij u graag helpen. Is uw bruiloft in de zomer, dan kunt u ook kiezen voor een zomer barbecue. Houdt u van entertainment? Kies dan voor showcooking. Bij Lucky Events is in overleg alles mogelijk. Met onze catering bent u verzekerd van kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Kerstbijeenkomst

Een compleet verzorgd bruiloftsfeest bij Lucky Events

Kiest u voor de catering van Lucky Events voor uw bruiloft, dan komen wij graag op de door u gewenste locatie met onze catering. U kunt er ook voor kiezen om naast de catering ook de (gedeeltelijke) zorg voor de rest van uw bruiloftsfeest uit handen te geven aan Lucky Events. Een uniek huwelijksfeest kan worden georganiseerd in één van de zalen in onze moderne en veelzijdige locatie in Rijssen. Hierbij kunnen wij u gedurende de hele dag ontzorgen vanaf de officiële huwelijksvoltrekking tot aan het avondfeest. Heeft u zelf een locatie geregeld, dan kan Lucky Events ook worden ingeschakeld. Naast de catering kunnen wij zorgen voor de aankleding, het entertainment, alle bijbehorende faciliteiten en de muziek bij het feest. Daarbij staan aandacht voor het bruidspaar en de gasten centraal en gebeurt alles in nauwe samenwerking met u. Lucky Events is de ideale partner voor de organisatie van uw trouwfeest. Neem contact op met ons op en informeer naar alle mogelijkheden die wij bieden.

Neem contact op