Bruiloft in Twente bij Lucky Events

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Wilt u graag trouwen in Twente en bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Uw bruiloft, de voltrekking van het huwelijk en een huwelijksjubileum zijn geweldige momenten die gevierd moeten worden in het bijzijn van familie en vrienden op een prachtige locatie. Lucky Events beschikt over de perfecte trouwlocatie in Twente.

Voor veel mensen is hun bruiloft de mooiste dag van het leven. Lucky Events helpt u graag met de organisatie van uw bruiloft om ervoor te zorgen dat dit ook de mooiste dag van uw leven wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om een unieke bruiloft te houden in een van onze sfeervolle zalen. Wij denken graag met u mee om van deze bijzondere gebeurtenis een onvergetelijke dag te maken. Een bruiloft in Twente vieren doet u bij uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen.

Lucky Events is onderdeel van uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen en bij ons heeft u de mogelijkheid om uw bruiloft intiem of groots te vieren. Wij hebben voor ieder gezelschap de perfecte zaal beschikbaar. Al meer dan 45 jaar organiseren wij met veel plezier de leukste huwelijksfeesten bij onze geweldige trouwlocatie in Twente. De mogelijkheden voor een bruiloft in Twente bij Lucky Events zijn heel uitgebreid. Van officiële huwelijksvoltrekking tot aan een spetterend avondfeest!

Neem contact op

 

Trouwlocatie in Twente

Lucky Events ontzorgt u en uw gasten volledig ten tijde van de bruiloft in Twente, zodat u optimaal kunt genieten van uw huwelijksdag en nergens naar om hoeft te kijken. Onze trouwlocatie leent zich voor de meest uiteenlopende bruiloften. Van een kleinschalige bruiloft met alleen naaste familie en vrienden tot een groots trouwfeest met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om van uw bruiloft een daverend succes te maken. Uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen is de ideale locatie voor een bruiloft in Twente. Wij kunnen ook de muziek en het entertainment op uw bruiloft regelen. Dankzij ons grote netwerk kunnen we de leukste artiesten voor het bruiloftsfeest regelen. Bekijk 17Sounds.nl voor meer informatie over alle mogelijke DJ shows.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Bruiloft in Twente

U stapt in het huwelijksbootje met uw partner en u heeft hier een mooie trouwlocatie in Twente voor gevonden. Wij kunnen ook de volledige zorg van uw bruiloft uit handen nemen als u zelf een leuke locatie heeft uitgekozen. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken en gaan er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken. ‘Het ontzorgen’ van het bruidspaar en de gasten is onze passie en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van bruiloften weten we hoe we dit kunnen bewerkstelligen. Het organiseren van unieke bruiloftsfeesten kunt u dus aan Lucky Events overlaten! Bent u op zoek naar een partij die uw bruiloft in Twente kan organiseren? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u in een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek, onder het genot van een kopje koffie. Neem contact met ons op en we spreken elkaar snel.