Catering Enschede | Lucky Events

Organiseert u een feest of andere speciale gelegenheid en wilt u hier heerlijk bij eten en drinken? Lucky Events helpt u graag bij het verzorgen van de catering in de omgeving van Enschede. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren kunnen wij de complete catering voor u uit handen nemen, maar ook alleen de hapjes kunnen wij voor u verzorgen. We zullen samen kijken wat het beste bij de gelegenheid past en hoe groot het gezelschap is, zo zorgen wij er tijdens het evenement voor dat er voldoende eten aanwezig is. Lucky Events heeft de catering al mogen verzorgen voor verschillende bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en gelegenheden zoals kerstborrels of een housewarming. Om welke gelegenheid het ook gaat, bij Lucky Events bent u aan het juiste adres voor catering in Enschede.

Hapjesplank | Lucky Events

De heerlijkste catering in Enschede

Lucky Events biedt u verschillende mogelijkheden voor de catering. Wij werken veelal met Twentse producten en seizoen producten. Deze producten zijn verwerkt in verschillende buffetten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk Finger Food buffet, dit is een buffet bestaande uit allerlei kleine hapjes die gemakkelijk weg te eten zijn. Bij dit buffet heeft u zelf de keuze of deze hapjes warm en/of koud moeten zijn. Wilt u gaan voor wat meer entertainment tijdens het buffet? Kies dan voor showcooking! Tijdens showcooking worden er ter plekke overheerlijke hapjes bereid door onze kok. De hapjes smaken niet alleen heerlijk, showcooking brengt ook nog eens een hele gezellig sfeer met zich mee. Daarnaast is de zomer barbecue ook een erg populaire keuze tijdens diverse gelegenheden. Wilt u liever zelf een buffet samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte buffet voor uw gelegenheid. U kunt al uw wensen aan ons doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat alles volgens uw wensen verloopt en alles tot in de puntjes verzorgd is. Bent u op zoek naar de beste catering in en rond Enschede? Dan zit u bij Lucky Events goed!

Alles laten regelen door Lucky Events?

Naast catering kan Lucky Events ook de volledige organisatie van uw feest verzorgen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw feest. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd weer een geslaagd feest neer te zetten. U bent welkom in één van onze zes feestzalen welke ieder een verschillend thema hebben, maar wij organiseren ook feesten op locaties die onze klanten zelf uitkiezen. Bij Lucky Events is alles mogelijk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0548-544422 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!