Catering Hengelo | Lucky Events

Organiseert u binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid in Hengelo? Dan kan een heerlijke catering natuurlijk niet ontbreken. Lucky Events helpt u graag bij het verzorgen van de catering in Hengelo en omgeving. Bij Lucky Events hebben wij de volledige catering in eigen beheer, hierdoor kunnen wij vrijwel alles realiseren wat u wenst. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen kunnen wij een compleet buffet verzorgen en samenstellen, maar ook kunnen wij enkel wat hapjes voor u verzorgen. Met onze catering service in de omgeving van Hengelo zorgen wij ervoor dat er niks ontbreekt voor u en uw gasten. Catering Hengelo bestellen? Dan zit u bij Lucky Events goed! Wij kunnen voor iedere gelegenheid een heerlijke catering verzorgen!

Kerstbijeenkomst

Catering Hengelo verzorgd door Lucky Events

Catering van Lucky Events staat voor kwaliteit en creativiteit voor een scherpe prijs. Wij kunnen de catering bij ons op locatie verzorgen, maar ook kunnen we de catering op een locatie naar keuze in Hengelo of omgeving bezorgen. Zoals gezegd hebben wij de catering in eigen beheer, dus alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen samen kijken welke catering het beste bij de gelegenheid past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk Finger Food Buffet. Dit is een buffet wat bestaat uit kleine hapjes die gemakkelijk weg te eten zijn. Hierin heeft u zelf de keuze of deze hapjes warm en/of koud moeten zijn. Wilt u uw gasten verrassen met showcooking? Dat kan natuurlijk ook! Hierbij worden er ter plekke overheerlijke hapjes bereid door onze kok, dit brengt een gezellige sfeer met zich mee en het smaakt daarnaast ook erg lekker! Tot slot is de zomer barbecue ook een erg populaire keuze tijdens diverse gelegenheden.

Bij Lucky Events bent u verzekerd van de heerlijke lekkernijen! U kunt al uw wensen aan ons doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat alles volgens uw wensen verloopt en alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van Twentse streekproducten, zo genieten u en uw gasten van de lekkerste Twentse gerechten. Heeft u of een van uw gasten een allergie? Geef het bij ons aan en dan wij zullen hier zorgvuldig rekening mee houden.

Meer weten over wat Lucky Events voor u kunt betekenen?

Naast de totale verzorging van de catering in de omgeving van Hengelo, kan Lucky Events u ook helpen bij de organisatie van een feest of andere speciale gelegenheid. Wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen en het feest van begin tot eind perfect te verzorgen. Bij een feest op locatie kunnen wij ook zorgen voor entertainment of de aankleding. Bij Lucky Events is alles mogelijk! Met onze 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen het beste kunnen laten matchen met de mogelijkheden die er zijn.

Heeft u vragen of twijfelt u over iets? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 0548-544422 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!