Catering Zwolle

Catering Zwolle | Lucky Events

Bent u op zoek naar catering in Zwolle? Dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider, het multifunctioneel uitgaanscentrum dat zich bevindt in Rijssen, Overijssel. Onze passie is het organiseren van evenementen met oog voor detail. Of het nou gaat om een huwelijk, bedrijfsfeest of jubileumfeest, wij organiseren het voor u tot in de puntjes. Van ieder evenement maken wij een bijzondere en onvergetelijke ervaring. De locatie is natuurlijk een belangrijk onderdeel bij het organiseren van een evenement. Uw event kan plaatsvinden op één van onze locaties, maar indien u zelf over een locatie beschikt voor uw event dan komen wij uw kant op voor het verzorgen van de catering en meer.

Catering verzorgd door Lucky | Lucky Events

Catering op locatie in Zwolle

Geen event is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Lucky Events heeft catering in eigen beheer en werkt samen met de beste leveranciers. De catering wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en staat voor kwaliteit en creativiteit. Hapjes en gerechten worden door ons met passie bereid waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van seizoen- en Twentse producten. Wij vinden het van groot belang dat onze catering aan uw wensen voldoet, wij stemmen alles dan ook graag met u af.

Bij Lucky Events is catering op locatie mogelijk. Heeft u zelf een locatie voor uw event in Zwolle, dan komt Lucky Events met de catering naar Zwolle. Ook catering aan huis in Zwolle is mogelijk. Naast catering op uw event in Zwolle, kunnen wij ook zorgen entertainment, passende aankleding en de bijbehorende (technische) faciliteiten op uw eventlocatie.

Een bijzonder en onvergetelijk event

Met meer dan 42 jaar ervaring weten wij als geen ander dat ieder evenement uniek is en een speciale behandeling verdient. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij op uw eigen locatie in Zwolle naast de catering ook de gehele of gedeeltelijke zorg voor uw event uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgd, waardoor u zelf in aanloop naar het event en op de dag zelf optimaal kunt genieten. U kiest zelf waar u ons voor wilt inschakelen, alles is bespreekbaar. Naast catering kunnen wij zorgen voor de aankleding van het evenement maar ook voor licht, geluid en andere faciliteiten kunnen wij zorgen. Wij denken graag met u mee om uw event op locatie onvergetelijk te maken. Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden. Vul het contact formulier op onze website in, dan nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.