Evenementenbureau Twente

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel
Aangenaam! Wij kennen elkaar misschien nog niet persoonlijk, maar wij maken graag kennis.

Wij zijn Lucky Events, een evenementenbureau dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft met het organiseren van verschillende evenementen in Twente en omgeving. Wij hebben de eer gehad om al vele evenementen zoals bedrijfsuitjes, schoolfeesten, huwelijksfeesten en zakelijke bijeenkomsten te mogen organiseren. Wij zijn onderdeel van Lucky The Feel Good Provider in Rijssen en hier hebben we 6 verschillende zalen beschikbaar waar de leukste evenementen georganiseerd kunnen worden.

Wij geloven in een persoonlijke benadering om zo, samen met jullie, tot het perfecte evenement te komen. Ons doel is dan ook dat alle gasten na afloop van het evenement naar huis gaan met een brede lach op het gezicht, vol fantastische herinneringen. Laat u verassen door de vele mogelijkheden!

Enthousiast geworden en wilt u te weten komen wat de mogelijkheden voor uw evenement zijn bij Lucky The Feel Good Provider? Neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

 

Evenement organiseren bij Lucky Events in Twente

Lucky Events is een evenementenbureau uit Twente (Overijssel) dat de beschikking heeft over verschillende zalen waar een leuk evenement georganiseerd kan worden. Wij zijn onderdeel van Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Deze locatie is zeer geschikt om diverse evenementen in te organiseren. Bij deze feestlocatie hebben wij 6 zalen beschikbaar met ieder een eigen karakter.

De imposante Fabriek biedt decor voor spectaculaire shows en op podium is er veel ruimte voor verrassend entertainment. De zaal is voorzien van alle showfaciliteiten en dit maakt de Fabriek tot een geschikte zaal voor een evenement met een grote groep. Naast de Fabriek hebben we nog 5 andere zalen die ieder een uniek karakter hebben. De Dance club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en de hoogteverschillen geven de zaal een uniek uiterlijk. Het Grand Café heeft een stoer en authentiek karakter en is dé locatie voor een ongedwongen sfeer tijdens uw evenement. De aangrenzende Veranda is uitermate geschikt voor evenement zoals een receptie of lezing. Luke’s Bar is onlangs volledig vernieuwd en deze zaal is flexibel in te delen. Dit maakt de zaal geschikt voor evenementen met een uiteenlopend karakter. Tot slot hebben wij nog het Feestcafé tot onze beschikking. De uitstraling van een echte Hollandse kroeg maakt het Feestcafé tot de perfecte zaal voor een evenement zoals een bedrijfsfeest, jubileumfeest of een schoolfeest. Bij Lucky The Feel Good Provider In Rijssen heeft u dus de mogelijkheid om allerlei evenementen te organiseren. Er is ruimte voor groepen van 75 tot wel 2000 gasten. Informeer naar de mogelijkheden bij evenementenbureau Lucky Events!

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Ruime ervaring met het organiseren van de leukste evenementen

Lucky Events heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van uiteenlopende evenementen bij Lucky The Feel Good Provider. Als u zelf al een leuke locatie heeft voor een evenement, maar ondersteuning nodig heeft bij de organisatie ervan, dan kunt u evenementenbureau Lucky Events ook inschakelen. Wij helpen u graag met het organiseren van een evenement op een externe locatie in Overijssel (Of een andere locatie in Nederland). Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden van een evenement bij Lucky The Feel Good Provider of op een andere locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!