Events

Winter Drive-Thru


Uw medewerkers rijden in hun auto door onze +/- 2 uur durende prachtige winter/nieuwjaar drive-thru, ze rijden door het sfeervolle winterwonderland van Lucky Events. Wij bieden dé oplossing zodat de nieuwjaar-/winterborrel gewoon nog door kan gaan met het in acht nemen van de huidige coronamaatregelen!

Bekijk het volledige programma en boek nu!

Neem contact op

Feestelijke 'corona proof' mogelijkheden voor uw medewerkers


We leven in een tijd van grote onzekerheid en het afgelopen jaar was er één vol met veranderingen. Toch blijven wij in kansen en mogelijkheden denken en gaan wij zeker niet bij de pakken neerzitten! Juist in tijden als deze is het belangrijk om medewerkers te laten merken dat zij gewaardeerd worden en hen een feestelijke gelegenheid aan te bieden op een veilige en verantwoorde manier. Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij dan ook een aantal mogelijkheden bedacht om er toch een feestelijke tijd van te kunnen maken!

Download Brochure

Neem contact op

Feest op locatie


Beschikt u zelf over een mooie locatie voor uw event?
Wij komen graag uw kant op en zorgen voor lekkere hapjes- en drankjes, entertainment, passende aankleding en alle bijbehorende (technische) faciliteiten op uw terrein.

Neem contact op

Bedrijfsfeest


Lucky Events is overtuigd van de kracht van bedrijfsfeesten. Een bedrijfsfeest biedt de perfecte mogelijkheid om aan teambuilding te werken of om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Wat de reden ook is voor het geven van een bedrijfsfeest, bij Lucky Events bent u aan het juiste adres.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten weten wij als geen ander wat de ingrediënten zijn voor een geslaagd bedrijfsfeest. Een bedrijfsfeest moet aanprekend en prikkelend zijn voor uw gasten. Ons doel is om u en uw gasten volledig te ontzorgen om zo optimaal te kunnen genieten.

Een belangrijk onderdeel bij het organiseren van een bedrijfsfeest is natuurlijk de locatie. U kunt zowel een bedrijfsfeest geven in onze locatie als op een door u gewenste locatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Neem contact op

Schoolfeest


Een schoolfeest houden in de ''Populairste club van Nederland 2018''? Nou dat kan!

Een schoolfeest bij Lucky staat garant voor de beste muziek, gave special-effects en unieke licht- en laser shows. Met ruim 45 jaar ervaring weten wij als de beste hoe je een goed feest moet neerzetten. Met een echte Lucky DJ, welke uiteraard open staat voor verzoekjes, gaat gegarandeerd het dak eraf!

Graag een thema? Dat kan ook! Wij hebben ruime ervaring met diverse themafeesten zoals:
- Gala
- Foute party
- Halloween
- Carnaval
- Etc.

Wij kunnen indien wenselijk ook busvervoer organiseren.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Jubileumfeest


Is één van uw medewerkers 25 jaar in dienst? Bent u 30 jaar getrouwd? Bestaat uw bedrijf 40 jaar? Zo'n bijzondere mijlpaal laat u toch niet stilletjes voorbij gaan? Om welke gelegenheid het ook gaat, Lucky
Events zorgt voor een jubileumfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Ieder jubileumfeest is maatwerk en wordt speciaal voor die ene klant gemaakt. Van een informele borrel met een lekker hapje en drankje tot een spectaculair dansfeest met lasershow; bij Lucky Events is alles mogelijk. Ons doel is om, voor u als opdrachtgever, een onvergetelijk jubileumfeest neer te zetten.

De afgelopen jaren hebben wij heel wat jubileumfeesten mogen organiseren. Allemaal hebben ze hetzelfde doel bereikt: een onvergetelijk feest met vele WOW-momenten. We denken graag met u mee voor uw eigen unieke jubileumfeest!

Neem contact op

Zakelijk


Een product of dienst lanceren, uw bedrijf presenteren, vergaderen in een inspirerende omgeving: wij beschikken over de juiste faciliteiten om dit tot een succes te maken. Zo hebben wij tv-schermen, beamers, flip-overs, een LED-scherm en uiteraard een goede geluidsinstallatie in huis. In het economisch hart van Twente, op centrale ligging (naast het NS station Rijssen en slechts 10 minuten vanaf de A1) met volop gratis parkeergelegenheid bent u voor al uw zakelijke events bij ons aan het juiste adres.

Tip: combineer de meeting met een heerlijk fingerfood buffet, een lunch, brunch of diner of sluit de meeting af met een informele borrel.

Neem contact op

Verjaardagsfeest


Heeft u genoeg gehad van een traditionele verjaardag? Wij hebben voor u de oplossing.

Kom uw verjaardagsfeest vieren in het leukste uitgaanscentrum van Oost-Nederland. Van een simpele disco met activiteit tot een geheel verzorgd feest met 3-gangen buffet en entertainment. Wat u ook kiest, u en uw gasten zullen een onvergetelijke avond beleven!

Neem contact op

Huwelijksfeest


Op onze moderne en veelzijdige locatie bieden wij u de mogelijkheid een uniek huwelijksfeest te organiseren. Wij zorgen dat het uw gasten en u aan niets zal ontbreken tijdens deze speciale dag. Van officiële huwelijksvoltrekking in Lucky tot aan een spetterend avondfeest! Een trendy, stoere of chique bruiloft?
Wij denken graag met u mee om deze bijzondere gebeurtenis persoonlijk en onvergetelijk te maken. Het enige dat u hoeft te doen is ontspannen en genieten!

Neem contact op

Kerst- of Nieuwjaarsborrel


Breng een toost uit samen met collega's of teamgenoten. Een nieuwjaarsborrel organiseren staat garant voor een succesvolle afsluiting van het jaar en uit te kijken naar het komende jaar.
Een Kerst- of Nieuwjaarsborrel samen met collega's is een moment om terug te kijken op een jaar vol belevenissen, zakelijke successen en hilarische momenten. Een hapje en een drankje mogen natuurlijk niet ontbreken bij een nieuwjaarsborrel, tijd voor gelukwensen en alles wat een gezellige afsluiter of een spetterende start van het jaar nodig heeft! In onze uitgebreide locatie zorgen wij ervoor dat het u en uw collega's aan niets ontbreekt. Klik op onderstaande button, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Neem contact op