De mooiste feestlocatie in Rijssen

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

 

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Rijssen? Lucky Events biedt vele mogelijkheden op het gebied van feesten op haar locatie in Rijssen. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van verschillende feesten op haar locatie in Rijssen of een eigen gekozen externe locatie. Op onze feestlocatie in Rijssen zullen wij u van alles ontzorgen zodat u kunt genieten van een geweldig en spetterend feest voor diverse gelegenheden. Bent u van plan om een bedrijfsfeest te organiseren? Dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres. Maar de feestlocatie in Rijssen van Lucky Events is ook geschikt voor verjaardagen, huwelijksfeesten of andere evenementen.

Veel mogelijkheden bij Lucky Events

De feestlocatie in Rijssen bij Lucky The Feel Good Provider biedt vele mogelijkheden. Deze feestlocatie beschikt over zes verschillende zalen met elk een andere uitstraling, waar u de mogelijkheid heeft om een feest in te organiseren.

Zo kunt u onder andere terecht in feestzaal de Dance Club. Deze zaal heeft een stijlvolle inrichting en beschikt over een grote bar met zitmogelijkheden, hoogteverschillen en meerdere licht specials. Het begrip lounge krijgt in deze zaal een nieuwe invulling.

Daarnaast hebben we een zaal die wij met trots het Grand Café noemen. Het Grand Café heeft een bruin interieur en er heerst een heerlijke, huiselijke sfeer. Het is de ideale locatie voor een verjaardag of een bedrijfsborrel. In de aangrenzende Veranda is er ruimte voor het houden van recepties, diners of lezingen wanneer u een zakelijk evenement wilt organiseren.

De imposante Fabriek is de grootste zaal bij Lucky The Feel Good Provider en vormt het middelpunt van de feestlocatie in Rijssen. De Fabriek biedt een decor voor spectaculaire (licht en laser) shows. Op het grote podium is er alle ruimte voor verrassend entertainment. Deze zaal beschikt over verschillende special effects. Daardoor blijft er meer budget over voor de verdere invulling van uw feest.

Naast de Fabriek, Dance Club en het Grand Café biedt onze feestlocatie in Rijssen nog drie andere zalen. Deze zalen hebben elk een andere uitstraling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat u rondleiden op onze feestlocatie in Rijssen. Bekijk de verschillende evenementen die wij voor u kunnen verzorgen. Wij denken graag met u mee over uw feest of ander evenement. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij helpen om uw feest onvergetelijk te maken.

 

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Andere feestlocatie op het oog?

Heeft u een andere feestlocatie op het oog? Ook dan kunt u Lucky Events inschakelen voor de verzorging van de aankleding, de catering en passend entertainment. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van diverse feesten op verschillende locaties. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden voor het gebruik van onze feestlocatie in Rijssen. We denken graag met u mee over de invulling van uw feest op een externe locatie of op onze feestlocatie Lucky The Feel Good Provider in Rijssen.