Huwelijksfeest in Overijssel?

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header

Geweldig dat u en uw partner de keuze hebben gemaakt om in het huwelijksbootje te stappen. Nu nog op zoek naar een mooie locatie voor uw huwelijksfeest! Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten. Wij verwelkomen bruidsparen graag in onze moderne en veelzijdige locatie in Rijssen (Overijssel). Wij bieden u graag de mogelijkheid om een uniek huwelijksfeest te organiseren in één van onze sfeervolle zalen. Wij zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken tijdens deze speciale dag. Van officiële huwelijksvoltrekking tot aan een spetterend avondfeest! Een trendy, stoere- of chique bruiloft? Wij denken graag met u mee om deze bijzondere gebeurtenis persoonlijk en onvergetelijk te maken. Het enige dat u hoeft te doen is ontspannen en genieten! Onze professionele en hardwerkende crew stelt alles in het werk om de mooiste dag van uw leven perfect te laten verlopen.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van een huwelijksfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de mogelijkheden voor uw bruiloft te bespreken.

Neem contact op

 

Trouwen in Twente

Wilt u een uniek huwelijksfeest organiseren in de omgeving van Twente en bent u op zoek naar een geweldige locatie? Dan bent u bij Lucky Events aan het goede adres. Onze trouwlocatie in Rijssen behoort tot de mooiste trouwlocaties van Twente. Bij Lucky The Feel Good Provider hebben we diverse zalen beschikbaar waar het huwelijksfeest plaats kan vinden. U heeft de mogelijkheid om de bruiloft intiem te vieren met een klein gezelschap, maar u kunt er ook voor kiezen het groots te vieren met veel familie, vrienden, kennissen en collega’s. Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om het huwelijksfeest tot een groot succes te maken.

Lekker eten en drinken, goede muziek en een mooie aankleding kunnen natuurlijk niet ontbreken op de bruiloft. Als u uw huwelijksfeest laat organiseren door Lucky Events, dan zal dit ook tot in de puntjes verzorgt zijn. Wij nemen de gehele organisatie uit handen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van de muziek op het feest, het entertainment tot aan de catering, wij zullen u compleet ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een memorabele dag wordt vol fantastische herinneringen.

Gave muziek mag natuurlijk niet ontbreken op uw huwelijksfeest. Wilt u graag een moderne DJ of toch liever een leuke band die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan? Dankzij ons grote netwerk kunnen we de leukste artiesten voor het bruiloftsfeest regelen. Bekijk 17Sounds.nl voor meer informatie over alle mogelijke DJ shows.

Bruiloft op locatie

Lucky Events kan ook ingeschakeld worden voor de organisatie van de bruiloft als u zelf een leuke locatie heeft gevonden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de gehele zorg voor uw bruiloft uit handen te nemen. Het ‘ontzorgen’ van gasten is onze passie en wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring te maken. Wij zorgen voor de catering, aankleding, entertainment en alle bijbehorende technische faciliteiten voor de trouwerij. Wilt u een uniek huwelijksfeest organiseren op een externe locatie? Neem contact op met Lucky Events en informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

De ideale partner voor uw huwelijksfeest

Lucky Events is onderdeel van uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. De feestlocatie ligt in de provincie Overijssel (in de omgeving van Enschede, Almelo, Hengelo & Deventer). Met meer dan 45 jaar ervaring weten wij als geen ander dat ieder evenement uniek is en dit geldt zeker voor een bruiloft. Bij een huwelijksfeest staat persoonlijke aandacht voor het bruidspaar en de gasten centraal. Het organiseren van het huwelijksfeest gebeurt vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met het bruidspaar. Kies ervoor om uw huwelijksfeest te vieren bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen, de mooiste trouwlocatie in Twente!

Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om uw bruiloft tot een onvergetelijk succes te maken. Enthousiast geworden over Lucky Events of heeft u nog vragen over het organiseren van een huwelijksfeest? Neem direct contact met ons op.