Huwelijksfeest in Rijssen houden

Huwelijksfeest-Rijssen-Lucky-Events

 

Hebben u en uw partner de keuze gemaakt om te gaan trouwen? Gefeliciteerd! Dan is het nu aan jullie om op zoek te gaan naar een ideale trouwlocatie en een locatie waar het avondfeest plaats moet gaan vinden. Misschien zijn jullie er over uit om de gehele dag op één locatie te houden. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten in Rijssen en omstreken. Wij organiseren bruiloften van officiële huwelijksvoltrekking tot aan een spetterend avondfeest. Wij verwelkomen onze bruidsparen graag in onze moderne en veelzijdige locatie in Rijssen. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een uniek huwelijksfeest te organiseren in één van onze sfeervolle zalen. Een trendy of chique bruiloft? Wij denken graag met jullie mee om deze bijzondere dag persoonlijk en onvergetelijk te maken. Wij zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken tijdens uw huwelijksfeest in Rijssen.

Trouwen in Rijssen bij Lucky of op locatie

Zijn jullie van plan om een uniek huwelijksfeest te organiseren in Rijssen? Dan zijn jullie bij Lucky Events in Rijssen aan het juiste adres. Onze trouwlocatie in Rijssen behoort tot de mooiste trouwlocaties van Twente. Bij Lucky The Feel Good Provider hebben we diverse zalen beschikbaar waar het huwelijksfeest plaats kan vinden. Op onze locatie in Rijssen heeft u de mogelijkheid om de bruiloft intiem te vieren met een klein gezelschap, maar u kunt er ook voor kiezen om het groots te vieren met veel familie, vrienden, kennissen en collega’s. Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om het huwelijksfeest in Rijssen tot een groot succes te maken.

Naast onze locatie in Rijssen is er ook de mogelijkheid om de bruiloft op locatie door Lucky Events te laten verzorgen. Wanneer u zelf een leuke locatie heeft gevonden, kan Lucky Events een goede uitkomst bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de gehele zorg voor uw huwelijksfeest in Rijssen, of een andere locatie, uit handen te nemen. Het ontzorgen van onze gasten en hun laten genieten van een onvergetelijk feest is onze passie en wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis.

Huwelijksfeest-Rijssen-Lucky-Events

Lucky Events ontzorgt van top tot teen

Lucky Events zorgt niet alleen voor een beschikbare locatie. Wij kunnen zorgen voor de catering, aankleding, entertainment en alle bijbehorende technische faciliteiten voor uw huwelijksfeest in Rijssen. Wilt u een uniek huwelijksfeest organiseren bij ons in Rijssen of op een externe locatie? Neem contact op met Lucky Events en informeer naar de mogelijkheden.
Wij denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie, we zullen er alles aan doen om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken. Of dit huwelijksfeest nu in Rijssen plaatsvindt of op een eigen locatie, Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om uw bruiloft tot een onvergetelijk succes te maken. Nieuwsgierig geworden over Lucky Events? Lees meer over ons en maak snel een afspraak!