Jubileumfeest Twente

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Een aantal momenten zijn het gewoon waard om te vieren en een jubileum is ook een moment om bij stil te staan met vrienden, familie en collega’s. De organisatie van een jubileumfeest kan best wat voeten in de aarde hebben. Dit is ook niet zo vreemd, want hoe vaak komt het nu voor dat u een jubileumfeest moet organiseren? Wij van Lucky Events staan u graag bij met het organiseren van een spetterend jubileumfeest. U heeft de mogelijkheid om door ons een jubileumfeest te laten organiseren bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen, waar wij onderdeel van zijn. Al meer dan 45 jaar beleven wij veel plezier aan het organiseren van jubileumfeesten in Twente voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Lucky Events vindt het belangrijk om met een persoonlijke benadering, samen met jullie tot het perfect jubileumfeest te komen. Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een jubileumfeest? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en we kunnen onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken. Een jubileumfeest in Twente bij Lucky The Feel Good Provider staat garant voor een gezellige avond.

Neem contact op

 

Uniek jubileumfeest laten organiseren

Wij weten als geen ander dat ieder jubileumfeest uniek is en een speciale behandeling verdient. Ons doel is om van uw jubileumfeest in Twente een bijzondere en onvergetelijke ervaring te maken. Bij Lucky The Feel Good Provider hebben we de beschikking over 6 multifunctionele zalen, met ieder een authentiek karakter voor diverse soorten jubileumfeesten. Wij hebben ervaring met het organiseren van jubileumfeesten voor kleine groepen én grote groepen. Onze feestlocatie is dus uiterst geschikt, ongeacht de grootte van uw gezelschap. Alle zalen kunnen geheel naar uw eigen wensen ingericht worden. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van uw jubileumfeest een daverend succes te maken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Lucky Events in voor de organisatie van uw jubileumfeest in Twente!

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header

Ruime ervaring met het organiseren van de leukste evenementen

Lucky Events heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van diverse evenementen zoals jubileumfeesten bij Lucky The Feel Good Provider. Heeft u zelf al een leuke locatie voor een jubileumfeest, maar wil u toch wat ondersteuning bij de organisatie ervan? Wij kunnen ook ingeschakeld worden voor het organiseren van jubileumfeesten op locatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden.