Personeelsfeest Hengelo

Personeelsfeest Hengelo| Lucky Events

Bent u een werkgever in Hengelo die uw medewerkers in het zonnetje wil zetten of wilt u werken aan teambuilding met uw personeel? Organiseer dan met behulp van Lucky Events een personeelsfeest. Lucky Events is overtuigd van de kracht van personeelsfeesten en helpt u daarom graag bij het organiseren daarvan. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van feesten en personeelsfeesten. Wij weten dan ook als geen ander welke ingrediënten er nodig zijn om een personeelsfeest te laten slagen. Welke reden u ook heeft voor het organiseren van een personeelsfeest, met de hulp van Lucky Events bent u verzekerd van een geslaagd feest en blije medewerkers wat weer ten goede zal komen van uw bedrijf in Hengelo!

Een personeelsfeest op locatie in Hengelo of bij Lucky Events

Een belangrijk onderdeel van het personeelsfeest is natuurlijk de locatie. Daarvoor heeft u verschillende mogelijkheden. Lucky Events heeft een eigen locatie in Rijssen die zeer geschikt is voor de organisatie van een personeelsfeest. Vanuit Hengelo is onze locatie goed te bereiken. Wilt u het feest organiseren in uw eigen bedrijfspand in Hengelo? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook een externe locatie die u zelf kiest in Hengelo of omstreken behoort tot de mogelijkheden. U kiest de locatie en wij zorgen voor de rest. Zo zorgen we voor de aankleding van de ruimte, het entertainment en alle bijbehorende faciliteiten. Lucky Events heeft eigen catering in beheer, het is mogelijk dat wij ook voor alle hapjes, gerechten en drankjes op het feest zorgen. Onze catering is van topkwaliteit en wordt aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Bij Lucky Events is ongeacht welke locatie u kiest, een hoop mogelijk. Wij verzekeren u van een onvergetelijk feest waarbij we u en uw medewerkers geheel ontzorgen. Graag bespreken wij samen met u vooraf alle wensen zodat het feest precies wordt georganiseerd zoals u voor ogen heeft.

Een topfeest met Lucky Events

Lucky Events is het adres wanneer u hulp zoekt voor de organisatie van uw personeelsfeest of ieder ander soort event of feest. Het organiseren van evenementen en daarbij het ontzorgen van gasten is onze passie. Met oog voor detail is het onze missie om van ieder evenement of feest een onvergetelijke ervaring te maken voor alle gasten. Naast personeelsfeesten kunt u bij ons ook terecht voor het organiseren van andere soorten feesten of evenementen van jubilea tot verjaardagsfeesten en zakelijke events. Hiervoor kunt u terecht op onze eigen locatie maar ook iedere gewenste locatie in Hengelo of omstreken behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de hulp van Lucky Events inschakelen voor het organiseren van een personeelsfeest in Hengelo of voor een ander feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.