Personeelsfeest Overijssel

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Hi there,

Aangenaam, wat leuk dat u een kijkje neemt op de website van Lucky Events. U bent vast op zoek naar een locatie voor een personeelsfeest in Overijssel! Dit komt goed uit, want wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van personeelsfeesten voor 75 of 2000 gasten. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. Deze feestlocatie is te vinden in het Overijsselse Rijssen, dat slechts enkele minuten van de A1 af ligt. Wij hebben bij deze locatie de beschikking over zes verschillende feestzalen die ieder een eigen karakter hebben. Het is ons er veel aan gelegen om bedrijven te helpen met het organiseren van een geweldig personeelsfeest waar na afloop nog lang over gesproken zal worden op de werkvloer. Hebben we uw interesse gewekt en lijkt het u leuk om een personeelsfeest te organiseren in één van onze zalen? Neem dan direct contact met ons op en kunnen we, onder het genot van een kopje koffie, vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

feest!

Neem contact op

 

Dé toplocatie voor een personeelsfeest

Zou u een personeelsuitje willen organiseren met de hulp van Lucky Events? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Bij Lucky Events kunt u ervoor kiezen om de organisatie van uw personeelsfeest uit handen te geven. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en zullen in overleg met u de invulling van de dag/avond op papier zetten. Het personeelsfeest kan gehouden worden in één van de zes multifunctionele feestzalen van onze locatie in Overijssel. Bij Lucky The Feel Good Provider kunnen er feesten georganiseerd worden voor kleine- en grote gezelschappen. De imposante Fabriek is één van de zalen van Lucky waar ruimte is voor veel mensen. Het grote podium biedt ruimte voor verschillende soorten entertainment. Overige zalen waar een personeelsfeest in georganiseerd kan worden zijn de Dance Club, Luke’s Bar, het Grand Café (met aangrenzende Veranda) en het Feestcafé. Bent u op zoek naar een locatie in Overijssel om een personeelsfeest te organiseren? Bij Lucky Events bent u aan het juiste adres!

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

De beste feestlocatie in Overijssel

Een personeelsfeest organiseren in Overijssel doet u bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Het is ons doel om u en uw gasten na afloop van het personeelsfeest met een brede lach en geweldige herinneringen naar huis te sturen. Het personeelsuitje wordt tot in de details door ons geregeld en wij zorgen dat u nergens naar om hoeft te kijken. Heeft u zelf al een leuke locatie gevonden en wil u alleen hulp bij de organisatie van het bedrijfsfeest? Geen probleem, Lucky Events kan ook ingeschakeld worden voor het organiseren van personeelsfeesten op externe locaties in Overijssel. Wij komen graag in contact met u. Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op en dan gaan we zo spoedig mogelijk met u in gesprek over de invulling van het personeelsfeest.