Personeelsuitje Overijssel

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

De ideale locatie vinden voor een personeelsuitje in Overijssel kan best nog wel lastig zijn. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Wij hebben hier de beschikking over 6 mooie zalen die gebruikt kunnen worden om uw personeelsuitje in te vieren. Al meer dan 45 jaar halen wij veel vreugde uit het organiseren van personeelsuitjes voor diverse bedrijven. U kunt Lucky Events inschakelen om u te helpen bij het organiseren van een leuk personeelsuitje. Het personeelsfeest kan gehouden worden in één van de zalen in ons zalencentrum. U kunt er ook voor kiezen om het feest te houden op een door u gekozen locatie. Wij kunnen verder de volledige organisatie van het personeelsuitje voor u uit handen nemen. Meer weten? Neem direct contact op met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie!

Neem contact op

 

Personeelsuitje organiseren Lucky Events

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn om een personeelsuitje te organiseren in één van de zes verschillende zalen bij Lucky The Feel Good Provider. Al onze zalen beschikken over een authentiek karakter en zijn geschikt om een leuk personeelsuitje in te vieren. Lucky Events heeft in het verleden al personeelsfeesten mogen organiseren voor kleine gezelschappen en voor groepen tot wel 2000 personen! Wij hebben ervoor gezorgd dat al deze gasten aan het einde van de avond met een glimlach op hun gezicht naar huis zijn gegaan. Ten tijde van het feest zal ons gastvrije team zorgen voor de catering en het entertainment. Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een personeelsuitje? Wees welkom bij Lucky Events. Ontdek de mogelijkheden voor een personeelsuitje door contact met ons op te nemen.

Band,-dj,-artiest-op-uw-bedrijfsfeest-header

Toplocatie in Overijssel

Bent u op zoek naar een leuke locatie in Overijssel voor een personeelsuitje? Dan verwelkomen wij u graag bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Een bedrijfsfeest organiseren bij de populairste club van Nederland zorgt ervoor dat uw personeel gegarandeerd een topavond zal hebben. Onze feestlocatie heeft een gunstige ligging in Twente en is eenvoudig te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Het is mogelijk om gratis te parkeren op het parkeerterrein van Lucky The Feel Good Provider en als u met de trein komt is het vanaf het centraal NS station Rijssen nog 3 minuten lopen naar onze locatie. Hebben wij uw interesse gewekt? Laat ons weten hoe u het personeelsuitje wil invullen en dan zal het team van Lucky Events er alles aan doen om een leuk feest voor u en uw collega’s te organiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van personeelsuitjes kunnen we voor uw bedrijf een geweldige avond realiseren waar nog lang over nagepraat zal worden.