BIM4ALL

BIM4ALL bedankt al zijn medewerkers voor 2021 door middel van een gezellige drive-thru op donderdag 23 december 2021 op hun eigen terrein!

BIM4ALL, het Building Information Modelling bedrijf van Rijssen, heeft afgelopen donderdag 23 december 2021 een drive-thru laten organiseren door Lucky Events om hun medewerkers op een originele manier te bedanken en tevens de welverdiende kerstpakketten uit te reiken aan de medewerkers.

De medewerkers kregen een heerlijk Rijssens kerst hartje en warme chocolademelk/blikje frisdrank bij de entree van de drive-thru. Daarna reden zij langs de DJ die de lekkerste kersthitjes draaide voor de medewerkers. Al dansend in de auto reden zij door naar het laatste punt in de drive-thru, waar zij hun kerstpakket kregen van de directie en een persoonlijk woordje!

Het was een succesvolle drive-thru waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. “Bedankt voor het fijne regelen, het werkte top! Wij hebben genoten, de collega’s appten tot laat hoe leuk ze het vonden!”

Wilt u nou ook zo’n gave drive-thru om uw medewerkers op een unieke manier te verrassen? Neem dan nu contact op met Eveline via e.renssen@lucky.nl of bel/WhatsApp op 06-28549736!