Bordan Accountants & Adviseurs

De gezelligste december kerst drive-thru van Bordan Accountants & Adviseurs  op vrijdag 17 december 2021 op het buitenterrein van Lucky!

Het Rijssense bedrijf Bordan Accountants & Adviseurs hebben op een heel unieke manier hun medewerkers verrast met een sfeervolle kerst drive-thru. Hierbij kregen zij lekker eten en drinken terwijl ze door de drive-thru reden. In het midden van de drive hebben de medewerkers met z’n allen een super gave kerst pubquiz gespeeld en uiteraard werd de winnaar luid toeterend gefeliciteerd door alle andere teams. Daarna reden de medewerkers door naar de laatste tent, alwaar zij hun kerstpakket van de directie kregen uitgereikt.

De medewerkers kijken terug op een fijne afsluiting van 2021 en hebben zich door middel van deze drive-thru gewaardeerd gevoeld! Op een coronaproof manier hebben de medewerkers zich erg vermaakt en creëerde deze drive-thru een gevoel van saamhorigheid.

Wilt u nou ook zo’n gave drive-thru om uw medewerkers op een unieke manier te verrassen? Neem dan nu contact op met Eveline via e.renssen@lucky.nl of bel/WhatsApp op 06-28549736!