Dag van de medewerker

Voor een grote Nederlandse organisatie mochten wij de jaarlijkse ‘Dag van de Medewerker’ organiseren. Het gehele organisatie traject hebben wij hen uit handen genomen. Zo hebben wij de uitnodigingen ontworpen, laten drukken en verstuurd. Hier konden medewerkers zich via een speciaal ingerichte website aanmelden voor het feest. Medewerkers kregen vervolgens een persoonlijk ticket toegestuurd waarmee zij toegang konden krijgen tot het feest.

Het overkoepelende thema van begin tot eind was ‘Stars in the Field’. Dit kwam dan ook overal in terug.

Zo werden de medewerkers ontvangen over de rode loper, waar de paparazzi hen al op stond te wachten. Voor een speciaal ontworpen fotowand kon iedereen vervolgens op de foto.

In de zaal de Fabriek was de plenaire opening. De opening werd afgesloten met een speciaal ontworpen openingsshow, waarna de band startte en het feest kon beginnen. Elke zaal had zijn eigen thema en er was dan ook overal wat te beleven. Zo was er een silent disco, karaoke bar, Swingo Bingo en een heus pop-up restaurant.

Het laatste uur kregen wij als opdracht dat het dak eraf moest. En dit is geluk! Met een kick-off op maat, confetti, LED foamsticks en DJ Lars is het een feest geworden om nooit te vergeten!