Kerstbijeenkomst WEPRO

Doelstellingen voor deze kerstbijeenkomst waren; lekker eten en vervolgens de voetjes van de vloer. Nou, laat dit maar aan ons over! Bij binnenkomst over de rode loper zat de sfeer er gelijk al goed in. Gezellig met elkaar bijkletsen onder het genot van een lekker biertje of een goed glas wijn.
Natuurlijk moest er ook gegeten worden. Allereerst een werd er lekker glaasje soep uitgeserveerd waarna het buffet werd geopend. Op het buffet stonden diverse koude en warme gerechten. Er was voor een ieder wat wils. Na het buffet betrad DJ Lars het podium, want er moest natuurlijk ook nog gedanst worden. Alle begin is moeilijk maar de de voetjes gingen al snel van de vloer! Tot in de vroege uurtjes werd er volop gedanst. Een kerstbijeenkomst waar zeker nog lang over na zal worden gepraat.

De volgende dag ontvingen wij dan ook deze mooie recensie:
”Onze complimenten voor het goed georganiseerde feest van afgelopen vrijdag, ook richting jullie andere medewerkers. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen en collega’s hebben het erg naar hun zin gehad. Top geregeld, dank!”

Hier doen wij het voor! Bedankt WEPRO en wellicht tot volgend jaar.