Personeelsfeest Dimence Groep

In samenwerking met Livegigs en Brood met Spelen hebben wij weer een fantastisch personeelsfeest mogen organiseren. Deze keer voor niemand minder dan de medewerkers van de Dimence Groep.

Iedereen werd als heuse sterren ontvangen over de rode lopen. En sterren dat waren ze, de één nog feestelijker gekleed dan de ander. Bij binnenkomst natuurlijk een lekker glaasje bubbels om vervolgens te wachten op de opening met de op maat gemaakte kick-off. Na de kick-off barstte het personeelsfeest gelijk los met de band Hot Town! I

In elke zaal was weer wat anders te beleven en te proeven. Zo kon je in de Dance terecht voor diverse dansworkshops en silent disco. In de Veranda stonden medewerkers te ‘shinen’ op het podium van ‘Dimence Got Talent’. Boven in Hollands was een heuse ‘Man Cave’ met o.a. een barber en LP DJ. Op Plaza boven kon je terecht bij de Masters of Beauty voor een nieuwe coupe of fris make-upje en op de Plaza beneden voor de heerlijkste 5-sterren burgers. Als verrassingsact kwam ook Samantha Steenwijk nog langs in de Fabriek. Wat een stem en wat een optreden.

Al met al was het voor de medewerkers van de Dimence Groep een personeelsfeest om nooit te vergeten!