Lucky introduceert ‘Studio 8e’

Studio 8e Logo

Bijzondere tijden vragen om bijzondere en vooral creatieve oplossingen. In een tijd als deze is het soms lastig om de verbinding binnen een team vast te houden. Maar juist die verbinding en het onderlinge contact is van essentieel belang. Normaal helpen wij hierin door middel van de organisatie van bijvoorbeeld een onvergetelijk bedrijfsfeest, personeelsfeest of nieuwjaarsbijeenkomst. Echter is in de huidige situatie helaas niet mogelijk.

Om toch ons steentje te kunnen bijdragen hierin hebben wij daarom Studio 8e in het leven geroepen. Onze studio biedt diverse mogelijkheden om toch in contact te blijven met uw medewerkers en om hen op een unieke manier toch een avondje uit, maar dan thuis, te bieden.

Studio 8e Techniek

Onze studio beschikt over de nieuwste technieken en benodigdheden om een complete show op maat te kunnen maken voor uw bedrijf!
Quiz op maat


Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakte pubquiz, volledig in huisstijl van uw bedrijf. Het is een interactieve quiz die wij voor u op maat maken. Wij zullen de quiz ‘‘branden’’ met de logo’s en kleuren van uw bedrijf. Het is dus niet zomaar een standaard quiz. Nee, het is helemaal samengesteld naar uw persoonlijke wensen. Wilt u graag aanwezig zijn tijdens de live-stream en tussendoor nog een woordje doen, of wilt u liever vooraf een boodschap opnemen en deze later vertonen voor Uw medewerkers? Het kan allemaal. Wij denken graag met u mee om een zo compleet mogelijke show te maken.

Studio 8e Quiz

Tijdens de quiz hebben we 8-rondes met 10 vragen. Een presentator zal het geheel aan elkaar praten en de quiz presenteren. Na elke ronde komt er een tussenstand om te kijken hoe iedereen er voor staat. Even snel thuis een drankje pakken? Geen probleem, dan lassen we even een pauze in en zorgen ondertussen voor een gezellig muziekje in de woonkamer. Verder is er voldoende mogelijkheid tot interactie ook gedurende de show. Zo kunnen wij met de spelers inbellen om even te kijken hoe het hen thuis vergaat.
B-I-N-G-O Bingo!


Liever geen quiz maar een ouderwetse bingo of wat dacht u van een feestelijke muziekbingo? Ook hiervoor staat ons team voor u klaar!
Razende reporter


Hoe vergaat het de mensen thuis? Onze razende reporter staat klaar die een bezoekje kan brengen bij de medewerkers thuis en met hen (corona proof) er bij de voordeur een ‘’feestje’’ van maken.
Green screen


Met behulp van ons greenscreen kunnen we vliegen van de Bahama’s naar Notter in een oogwenk. Met dit scherm kunnen we gaan en staan waar we maar willen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een presentatie geven met uw eigen bedrijf op de achtergrond, geen probleem!

Studio 8e Green screenIk Hou Van!

Een complete show met spel, entertainments, interviews, vooraf opgenomen boodschappen en nog veel meer! Ik Hou Van! is een concept wat wij hebben ontwikkeld waarin wij de mogelijkheden van de techniek en de creativiteit van onze mensen maximaal benutten. In deze show, welke wij op maat maken voor uw bedrijf, brengen wij mensen samen. We laten ze lachen en elkaar verassen. Een show welke wij maken met elkaar en voor elkaar!
Maar er is meer…


Wij hebben al veel mogelijkheden benoemd welke wij kunnen faciliteren door middel van het gebruik van Studio 8e, maar er is meer! Wat dacht u van:

-Opnemen van podcasts

-Online meetings

-Videoboodschappen opnemen

-Bedrijfsboodschap opnemen

-Interviews faciliteren

-Vergaderen en presenteren
In 3 simpele stappen uw eigen show


1. Afspraak met ons waarin wij uw wensen inventariseren.

2. Wij verzamelen de content en maken de show.

3. We kunnen live!


U heeft al een eigen show vanaf € 950,-


Wij snappen dat het veel informatie is! Daarom komen wij graag met u in contact om het allemaal rustig (online) door te nemen. Maak direct een afspraak met onze event coördinator via onderstaand formulier of bel ons op 0548-544422!
Afspraak maken