Teamuitje Twente bij Lucky Events

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel
Aangenaam, wij zijn Lucky Events, onderdeel van Lucky The Feel Good Provider.

Wij hebben nog niet eerder kennis gemaakt met elkaar, maar wij zouden u graag eens verwelkomen in ons partycentrum! Wij organiseren al meer dan 45 jaar met veel plezier de meest uiteenlopende teamuitjes, zowel feestelijk als zakelijk. Bij Lucky The Feel Good Provider zijn de mogelijkheden voor een teamuitje eindeloos. In het verleden hebben wij al diverse evenementen mogen organiseren voor groepen met een grootte van 75 tot wel 2000 gasten. Wij geloven in een persoonlijke benadering om zo, samen met jullie, tot een geweldig teamuitje te komen. Wij willen er dan ook voor zorgen dat iedereen na afloop van het teamuitje met een brede lach op het gezicht naar huis gaat. Laat u verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden om een teamuitje bij Lucky The Feel Good Provider in Twente te organiseren.

De teamuitjes bij Lucky Events in Rijssen staan garant voor gezelligheid, plezier en vertier. Hebben wij u enthousiast gemaakt over de mogelijkheden voor een teamuitje in Twente? Neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Lucky Events, We make your event!

Neem contact op

Uniek teamuitje in Twente organiseren

Wilt u een uniek teamuitje met uw collega’s organiseren in de omgeving van Twente of bent u op zoek naar een toplocatie? Lucky Events verwelkomt u graag bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Bij deze geweldige locatie zijn de mogelijkheden om een leuk teamuitje te organiseren eindeloos. Wij hebben de beschikking over zes multifunctionele zalen die ieder een eigen karakter hebben geschikt voor elk type personeelsuitje Twente.

De fabriek is de grootste feestzaal van Lucky The Feel Good Provider en biedt decor voor meest spectaculaire (licht- en laser) shows. Het ruime podium is uitstekend geschikt voor verrassend entertainment zoals een band of een DJ. Er staat een optimale geluidsinstallatie, een spectaculair LED scherm, professionele lichtapparatuur voor lasershows, sparkle machines, een confetti blaster en CO2 machines. In deze zaal zijn dus alle showfaciliteiten aanwezig en is er alle ruimte om een groot bedrijfsfeest te organiseren.

De Dance club geeft het begrip lounge een nieuwe betekenis. Deze zaal mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en is perfect ingericht om een bedrijfsuitje in te organiseren. De zaal is voorzien van hoogteverschillen, diverse licht specials, veel zitmogelijkheden en een grote bar.

Het bruine interieur in het Grand Café zorgt voor een stoer en authentiek karakter en dit maakt deze zaal tot de ideale locatie voor een personeelsuitje met een ongedwongen sfeer. De huiselijke inrichting en het bruine interieur maken de zaal tot een gemoedelijke en gezellige plek voor een personeelsuitje. De aangrenzende Veranda is uitermate geschikt voor een receptie, diner, of een lezing tijdens het personeelsuitje. Het is mogelijk om het personeelsuitje eenvoudig in elkaar over te laten lopen, want de buitenwand is volledig voorzien van grote ramen welke geopend kunnen worden.

Een andere zaal voor uw personeelsuitje in Twente bevindt zich op de eerste verdieping. Luke’s bar is onlangs volledig vernieuwd en deze zaal is flexibel in te delen voor personeelsuitjes met een divers karakter. Luke’s bar heeft een hedendaags interieur waar gebruik is gemaakt van fraaie kleurencombinaties en dit maakt de zaal tot een geschikte plek voor een leuk evenement.

Tot slot kunt u ook een gezellig teamuitje (Twente) houden in het Feestcafé. Deze gezellige zaal heeft de uitstraling van een echte Hollandse kroeg. Het Feestcafé is de ideale locatie als uw teamuitje in het teken van gezelligheid moet staan.

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Een toplocatie met goede bereikbaarheid

Niet alleen de diversiteit maakt Lucky The Feel Good Provider tot een toplocatie voor uw personeelsuitje. De gunstige ligging in Twente, goede bereikbaarheid en een ruime gratis parkeergelegenheid maken onze locatie tot een ideale bestemming om een bedrijfsfeest te organiseren.

Onze feestlocatie is zeer goed bereikbaar met de auto vanaf Hengelo, Almelo en Enschede. Vanaf de A1 is het slechts 10 minuten rijden naar Lucky The Feel Good Provider en het Centraal NS station ligt op enkele minuten loopafstand. Op de parkeerplaats in ook voldoende ruimte om grote groepen in bussen te ontvangen.

Hebben wij u overtuigd om uw teamuitje in Twente te houden in dé populairste club van Nederland, of gaat jullie voorkeur uit naar een teamuitje op een externe locatie? U kunt Lucky Events ook inschakelen om een teamuitje op locatie te organiseren. Wij helpen u graag met het organiseren van een geweldig personeelsfeest!