Trouwen in 2021

Van harte gefeliciteerd, 2021 is het jaar dat jullie in het huwelijksbootje stappen! Bij de organisatie van een trouwdag komt er natuurlijk een hoop kijken. Om er van verzekerd te zijn dat deze bijzondere dag perfect zal verlopen is het van groot belang om ruim van tevoren alle belangrijke zaken te regelen en vast te leggen. Na het vastleggen van de trouwdatum in 2021 is de volgende belangrijke stap natuurlijk het uitkiezen van een geschikte trouwlocatie. Zonder trouwlocatie geen huwelijk en feest, leg een geschikte trouwlocatie daarom zo snel mogelijk vast voor jullie bruiloft in 2021. Zijn jullie op zoek naar een unieke en veelzijdige trouwlocatie in 2021 die aan al uw verwachtingen zal voldoen? Kies dan voor trouwen in 2021 bij Lucky Events.

Neem contact op

Een huwelijksfeest bij Lucky Events

Bij Lucky Events bent u aan het juiste adres voor de organisatie van een trouwdag en -feest in 2021. Lucky Events is onderdeel van multifunctioneel uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen, Overijssel. Onze passie is het organiseren van evenementen waarbij we ieder feest of evenement tot een onvergetelijke maken. Op onze moderne en veelzijdige locatie bieden wij ook de mogelijkheid om een uniek huwelijksfeest te organiseren. Op deze speciale dag zullen wij ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Uw huwelijk kan geheel plaatsvinden op onze locatie, van de officiële huwelijksvolttrekking tot aan een geweldig avondfeest. Wij denken graag met u mee hoe deze bijzondere dag een persoonlijke en onvergetelijke dag kan worden. U hoeft daarbij niets anders te doen dan ontspannen en genieten.

Waarom kiezen voor Lucky Events?

Voor de organisatie van uw bruiloft in 2021 is Lucky Events de ideale partner. U kunt ervoor kiezen om de gehele zorg voor uw huwelijk uit handen te geven. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten als geen ander wat er nodig is om deze speciale dag te zullen laten slagen. Wij bieden de locatie, de catering en organisatie van het trouwfeest. Voor de catering voor uw bruiloft bieden wij diverse mogelijkheden. De catering hebben wij in eigen beheer en daarbij werken we samen met de beste leveranciers. Voor ons is het van groot belang dat de catering geheel aan uw wensen voldoet en daarom stemmen wij van tevoren alles met u af. Daarnaast zorgen wij voor aankleding van de locatie, het entertainment, alle bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de muziek voor bij het feest. Neem contact op voor de mogelijkheden die wij bieden en zeg ‘Ja!’, tegen een uniek en geheel verzorgde trouwerij in 2021 bij Lucky Events