Trouwlocatie Almelo | Lucky Events

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Gefeliciteerd! U en uw partner hebben de keuze gemaakt om in het huwelijksbootje te stappen. De zoektocht naar een geschikte trouwlocatie kan beginnen! Helaas is het vinden de perfecte trouwlocatie vaak een lastige klus. Het aanbod is namelijk groot en niet alle locaties voldoen aan uw wensen. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden, hoe zit het bijvoorbeeld met de toegankelijkheid van de locatie en is er wel genoeg parkeergelegenheid? En wat gaan jullie doen met het eten en drinken? Bij Lucky Events denken we graag mee over de mogelijkheden om er voor u en uw partner een fantastische dag van te maken. U kunt bij ons terecht voor zowel de huwelijksvoltrekking als het avondfeest. Als u op zoek bent naar een trouwlocatie in Almelo of omgeving, dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres! Met onze 40 jaar ervaring in het organiseren van verschillende bruiloften weten wij exact wat er bij het organiseren van een bruiloft komt kijken. Samen met u maken wij er een top feest van!

Totale ontzorging tijdens uw eigen bruiloft in Almelo

Lucky Events ontzorgt u volledig gedurende de bruiloft, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van de speciale dag en u nergens naar om hoeft te kijken. Onze trouwlocatie is geschikt voor de meest uiteenlopende bruiloften. Van een kleinschalige, intieme bruiloft met enkel familieleden en vrienden tot een gigantisch trouwfeest met familie, vrienden, kennissen en collega’s. Lucky Events heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. De mogelijkheden voor een bruiloft zijn bij ons zeer uitgebreid. Wij kunnen ook de muziek en het entertainment op uw bruiloft verzorgen. Dankzij ons grote netwerk kunnen we de leukste artiesten voor uw trouwfeest regelen. Zo weet u zeker dat de dansvloer vol staat en er veel gedanst wordt.

Voor het organiseren van een uniek trouwfeest in de omgeving van Almelo zijn jullie bij Lucky Events aan het juiste adres. Onze trouwlocatie behoort tot de mooiste trouwlocaties van Twente. Wij hebben diverse zalen beschikbaar waar uw trouwfeest kan plaats vinden. Heeft u zelf al een leuke locatie gevonden? Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de bruiloft op locatie door Lucky Events te laten verzorgen!

Prachtige trouwlocatie in Almelo en omgeving

U bent van harte welkom om onze trouwlocaties te bekijken. Hier kunt u eventuele vragen direct stellen zodat u dit mee kan nemen in uw beslissing. Heeft u al een andere locatie op het oog maar bent u wel op zoek naar een partij die u helpt met het organiseren? Ongeacht de locatie helpt Lucky Events u graag bij het organiseren van uw bruiloft in Almelo. Van catering, aankleding tot aan entertainment; Lucky Events maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Wij zijn bereikbaar op 0548-544422 of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.