Trouwlocatie Enschede

Wilt u trouwen in Enschede en bent u op zoek naar een mooie locatie? Dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres! Het kiezen van een trouwlocatie kan erg lastig zijn. U wilt elkaar natuurlijk graag het ja-woord geven op een mooie plek en ook het feest verdiend een prachtige locatie. De trouwlocatie is erg bepalend voor de gehele sfeer van de bruiloft. Het is dan ook belangrijk dat er niet zomaar een locatie wordt gekozen, maar dat hier wel goed naar gekeken wordt. Bent u op zoek naar een moderne en stijlvolle trouwlocatie in de omgeving van Enschede? Dan is Lucky Events de plek waar de grote dag plaats kan gaan vinden. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en deze trouwlocatie in de omgeving van Enschede beschikt over een prachtig decor en diverse uitrustingen. Wij beschikken over de nodige faciliteiten om een trouwfeest te organiseren om nooit te vergeten. In het verleden hebben we al verscheidene bruiloften georganiseerd op onze trouwlocatie in omgeving Enschede. Ook verwelkomen wij u graag bij Lucky Events!

Unieke trouwlocatie in de omgeving van Enschede

Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle en moderne trouwlocatie in Enschede? Dan bent u bij Lucky Events aan het juiste adres. Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie waar de grote dag plaats kan vinden. U kunt ervoor kiezen om alleen het avondfeest bij ons te organiseren, maar het is ook mogelijk om de huwelijksvoltrekking op onze locatie te doen. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten organiseren van de complete huwelijksdag. Door de verschillende faciliteiten en uitrustingen kunnen wij de trouwdag tot in de puntjes verzorgen. Zo hebben we een prachtige overdekte buitenlocatie waar de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. In onze feestzaal kan het trouwfeest worden gehouden, hier beschikken wij over een licht- en geluidsinstallatie, beamer, zaaldecoratie en nog veel meer. Er is erg veel mogelijk bij ons, u kunt al uw wensen doorgeven en samen met u zorgen wij ervoor dat de dag onvergetelijk wordt.

Neem contact op

Trouwen in Enschede met Lucky Events

Een ontspannen trouwdag waar zowel u als uw gasten volop van kunnen genieten, dat is wat Lucky Events wil bereiken. Wij organiseren al meer dan 45 jaar de mooiste huwelijksfeesten in de omgeving van Enschede. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er allemaal moet gebeuren op zo’n dag en zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk uit handen kunnen nemen. Hierdoor heeft u een heerlijk ontspannen trouwdag waar de mooiste herinneringen ontstaan.

Wilt u graag uw bruiloft houden op onze trouwlocatie in Enschede? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Tevens wordt er ook duidelijk in kaart gebracht wat uw wensen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij streven naar 100% tevredenheid zowel van u als van uw gasten!