Trouwlocatie Hengelo

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten. De gasten, het ja-woord en natuurlijk het geeft; samen dragen ze bij aan een prachtige dag die je nooit zult vergeten. De sfeer van de trouwlocatie bepaalt voor een groot deel de sfeer van de hele bruiloft. Het is dan ook erg belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de trouwlocatie. Bent u op zoek naar een trouwlocatie in de omgeving van Hengelo? Voor een feestelijke, sfeervolle trouwlocatie bent u bij Lucky Events aan het juiste adres.

Neem contact op

Prachtige trouwlocatie in de omgeving van Hengelo

Bij het organiseren van jullie grote dag zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de toegankelijkheid van de locatie? En wat gaan jullie doen met het eten en drinken? Bij Lucky Events helpen we graag om er voor u en uw partner een onvergetelijke dag van te maken. Wij kunnen u volledig ontzorgen gedurende de bruiloft, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten! Onze trouwlocatie in de buurt van Hengelo is geschikt voor de meest uiteenlopende bruiloften; van een kleinschalige, intieme bruiloft tot een gigantisch trouwfeest. Lucky Events heeft alles in huis om van uw bruiloft iets onvergetelijks te maken! Op onze trouwlocatie in de omgeving van Hengelo hebben we een prachtig overdekte buitenlocatie waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden en in de feestzaal kan het trouwfeest gehouden worden. In deze feestzaal beschikken wij over een licht- en geluidsinstallatie, beamer, zaaldecoratie en nog veel meer. Bij ons heeft u oneindig veel mogelijkheden, geef uw wensen door en samen met u zorgen wij ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt!

Onvergetelijke trouwdag met Lucky Events

Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en hebben al meer dan 45 jaar ervaring in de organisatie van huwelijksfeesten in Hengelo en omstreken. Door de lange ervaring die we hebben weten we precies wat er allemaal moet gebeuren op zo’n dag en zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk uit handen kunnen nemen. Hierdoor heeft u een ontspannen trouwdag waar u prachtige herinneringen aan over zult houden. Wilt u graag uw bruiloft houden op onze trouwlocatie in Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie. We brengen samen al uw wensen in kaart en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Bij Lucky Events streven we naar 100% tevredenheid en we zullen er dan ook alles aan doen om er een fantastische dag van te maken!