Trouwlocatie in Almelo

 

Gefeliciteerd! U en uw partner gaan trouwen en zijn daarom op zoek naar een prachtige trouwlocatie. Het kiezen van een passende locatie voor de grote dag is niet altijd even makkelijk. Er moet rekening worden gehouden met elkaars wensen en daarnaast moet de locatie geschikt zijn voor het aantal gasten. Lucky Events heeft een veelzijdige trouwlocatie waar zowel de huwelijksvoltrekking als het grote huwelijksfeest plaats kan vinden. Wij beschikken over de nodige faciliteiten en mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Niet alleen u maar ook uw gasten zullen deze dag niet snel vergeten. Een bruiloft vieren in de omgeving van Almelo doet u daarom bij Lucky Events.
Neem contact op

Voor veel mensen is de trouwdag één van de mooiste dag die niet snel wordt vergeten. Zo’n speciale dag verdient natuurlijk een bijzondere trouwlocatie. Bij Lucky Events beschikken we over verschillende zalen met allemaal een eigen thema en uitstraling. Ook hebben we een overdekte buitenlocatie waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden. Al meer dan 45 jaar worden er huwelijksfeesten gehouden op onze locatie, wij weten dus wat er allemaal bij komt kijken en kunnen dit tot in de puntjes voor u organiseren.

Trouwen in de omgeving van Almelo

Als u ervoor kiest om het huwelijksfeest te houden op de locatie van Lucky Events, dan kunnen wij u verzekeren dat dit een onvergetelijk feest wordt. Er zijn talloze mogelijkheden op onze locatie in de omgeving van Almelo. Zo beschikken wij over verschillende faciliteiten waaronder een overdekte buitenlocatie, diverse zalen, geluids- en lichtinstallatie, zaaldecoratie en meer. U kunt ervoor kiezen om alleen het avondfeest te houden op onze locatie, maar doordat wij beschikken over diverse faciliteiten en uitrustingen is het ook mogelijk om de hele trouwdag op deze unieke locatie te houden. Er zijn bij ons namelijk ook diverse dinermogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een heerlijk buffet, een barbecue of een uniek menu. Tevens is het toegestaan om een eigen dinercatering te laten komen en dit geldt ook voor de bruidstaart. Het diner vindt plaats in een unieke zaal en ook is het mogelijk om met mooi weer buiten te eten. Lucky Events beschikt over de juiste faciliteiten om uw trouwdag onvergetelijk te maken!

Lucky Events is dé trouwlocatie van Twente

Op onze moderne en veelzijdige trouwlocatie bieden wij verschillende mogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van een uniek huwelijksfeest die aan niets zal ontbreken. Van de officiële huwelijksvoltrekking tot aan een spetterend avondfeest. Bij Lucky Events denken wij graag met u mee en zijn alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Spreekt onze trouwlocatie u erg aan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0548-544422 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor meer informatie over onze trouwlocatie kunt u ons ook op de netgenoemde manieren bereiken. Wij zien u graag terug op onze trouwlocatie in de omgeving van Almelo!