Trouwlocatie Overijssel

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Wat een geweldig nieuws dat u en uw partner de keuze hebben gemaakt om in het huwelijksbootje te stappen! De tijd van het plannen en organiseren van de bruiloft is aangebroken en de zoektocht naar een geschikte trouwlocatie kan beginnen. Het kan vaak best lastig zijn om een passende trouwlocatie te vinden die voldoet aan uw eisen.

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Overijssel? U bent welkom bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen. Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider en deze locatie is een prachtig decor voor uw bruiloft. Wij beschikken hier over alle faciliteiten om een uniek trouwfeest te organiseren. Wij hebben in het verleden al vele bruiloften mogen organiseren bij onze trouwlocatie in Twente. Wij verwelkomen u dan ook graag bij Lucky The Feel Good Provider!

Neem contact op

 

De beste trouwlocatie in Twente

Lucky Events ontzorgt u en uw gasten volledig ten tijde van de bruiloft, zodat u optimaal kunt genieten van uw huwelijksdag en nergens naar om hoeft te kijken. Onze trouwlocatie leent zich voor de meest uiteenlopende bruiloften. Van een kleinschalige bruiloft met alleen naaste familie en vrienden tot een groots trouwfeest met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Lucky Events heeft alle ingrediënten in huis om van uw bruiloft een daverend succes te maken. Uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider in Rijssen is de ideale locatie voor een bruiloft in Twente. Wij kunnen ook de muziek en het entertainment op uw bruiloft regelen. Dankzij ons grote netwerk kunnen we de leukste artiesten voor het bruiloftsfeest regelen. Bekijk 17Sounds.nl voor meer informatie over alle mogelijke DJ shows.

Al meer dan 45 jaar organiseren wij met veel plezier de leukste huwelijksfeesten. Wij zorgen dat het uw gasten en u aan niets zal ontbreken tijdens de belangrijkste dag van uw leven. De mogelijkheden voor een bruiloft bij ons in het Twentse Rijssen zijn zeer uitgebreid. Van officiële huwelijksvoltrekking tot een tof trouwfeest! Wij denken graag met u mee om van deze bijzondere gebeurtenis een onvergetelijke dag te kunnen maken. Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsfeest-Lucky-Events-Rijssen-Overijssel

Prachtige trouwlocatie in Overijssel

U heeft de mogelijkheid om uw bruiloft te vieren bij onze prachtige trouwlocatie in Twente. Heeft u een andere trouwlocatie gevonden en wil u dat wij de bruiloft op deze locatie organiseert? Lucky Events kan u bijstaan met de organisatie van uw bruiloft, ongeacht de locatie. Wij beschikken over alle ingrediënten om van uw trouwfeest een daverend succes te maken. Of het nou bij onze trouwlocatie in Overijssel wordt georganiseerd, of op een andere locatie, Lucky Events is uw partner voor bruiloften in Twente! We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een kopje koffie.