Vergaderlocatie Twente

Vergaderlocatie twente

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Twente? Lucky Events is onderdeel van Lucky The Feel Good Provider in Rijssen en hier heeft u de mogelijkheid om op een unieke locatie te vergaderen met uw bedrijf. We hebben de beschikking over 6 verschillende zalen waar u de bijeenkomsten kunt houden. Of het nu gaat om een productlancering, seminar, dealerbijeenkomst of een motivatietraining, Lucky The Feel Good Provider in Rijssen is de ideale locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Informeer naar de mogelijkheden voor een vergadering door het contactformulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Vergaderen in een inspirerende omgeving doet u dus bij Lucky Events!

Neem contact op

 

Vergaderen in Twente

Vergaderen in Twente doet u dus bij Lucky The Feel Good Provider. Bij onze vergaderlocatie in Twente beschikken we over alle technische faciliteiten die nodig zijn om uw vergadering, seminar, motivatietraining of ander bedrijfsevenement goed te laten verlopen. U kunt terecht in één van de zes beschikbare vergaderzalen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van vergaderingen voor diverse gezelschappen zijn we in staat om uw bedrijf de beste vergaderlocatie in Twente te bieden. Wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte vergadering. Vergaderen bij Lucky Events kan met een grote groep en ook met een klein gezelschap. Vele bedrijven en grote merken zijn u al voor gegaan. De beschikbare zalen kunnen op diverse manieren ingezet worden zodat uw vergadering, productpresentatie of seminar ook een succes wordt.

De accommodatie heeft een goede bereikbaarheid en ligt vanaf de A1 op 10 minuten rijden. U heeft de mogelijkheid om gratis te parkeren op ons terrein. Daarnaast kunt u ook eenvoudig met het openbaar vervoer afreizen naar onze vergaderlocatie. Het centraal NS station Rijssen ligt op slecht 3 minuten lopen. Informeer naar de vergaderarrangementen bij Lucky Events.

Welkomstdrankje | Lucky Events

Lucky The Feel Good Provider in Twente voor al uw evenementen

Onze locatie in Rijssen is niet alleen geschikt voor het houden van vergaderingen. U kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, bruiloften en jubileumfeesten. Lucky Events beleeft al meer dan 45 jaar veel plezier aan het organiseren van evenementen in Twente. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het organiseren van verschillende evenementen bij Lucky The Feel Good Provider. Het is ook mogelijk dat wij u helpen met de organisatie van een evenement op een externe locatie. We kunnen de gedeeltelijke of gehele zorg voor uw evenement uit handen nemen. Schakel Lucky Events in voor het organiseren van uiteenlopende evenementen op onze eigen locatie of een externe locatie.