Winter Drive-Thru voor uw medewerkers!

Boek nu een tijdslot voor uw bedrijf en begin 2022 met uw medewerkers op een verrassende en memorabele manier!

Nu Boeken!

Uw medewerkers rijden in hun auto door onze +/- 2 uur durende prachtige winter/nieuwjaars drive-thru, ze rijden door het sfeervolle winterwonderland van Lucky Events. Wij bieden dé oplossing zodat de nieuwjaars-/winterborrel gewoon nog door kan gaan met het in acht nemen van de huidige coronamaatregelen!


Route

Uw medewerkers rijden onder de eerste tent door en krijgen daar van onze hostessen een heerlijk drankje en hapje, dit is naar wens in te vullen. Tevens krijgen zij hier een Silent Disco Koptelefoon uitgereikt uit het winterse huisje. Daarna worden de auto’s door onze winterse verkeersregelaars juist geplaceerd, zodat iedereen de DJ Booth kan zien en u eventueel uw medewerkers kan toespreken. Zij zullen dit allemaal tegelijk in de auto via de koptelefoons horen.


Programma

Zodra alle auto’s staan en u uw toespraak heeft gehouden, zullen we starten met een gave activiteit zoals een winterse pubquiz of een gave bingo onder begeleiding van een presentator en DJ! Diverse live acts zijn mogelijk. Tijdens de activiteit gaan wij rond met een heerlijke warme snack en een drankje. Uiteraard zijn alle arrangementen naar wens aan te passen. Hierna wordt de winnaar bekend gemaakt en krijgt de winnende auto een prijs uitgereikt.


Persoonlijke boodschap of attentie

Vervolgens rijden uw medewerkers door naar de laatste tent waar zij onderdoor rijden en waar u de mogelijkheid heeft de medewerkers persoonlijk toe te spreken! Tevens is deze drive-thru bij uitstek perfect om een attentie uit te delen aan uw medewerkers, dit kan van alles zijn bijvoorbeeld een lekkere fles bubbels om het nieuwe jaar mee in te luiden, programma boekjes voor het nieuwe jaar of een brief met uw nieuwjaarsgroet erop. Uiteraard kunnen wij hierover meedenken!


Tijdslot boeken!

Boek nu voor uw medewerkers een unieke en zeer verrassende drive-thru! Neem contact op met Eveline en reserveer uw tijdslot!

e.renssen@lucky.nl / 06-28549736


Zij gingen u voor in de Winter Drive-Thru!

Wie gingen u voor? Bekijk ze hier!